ADANA / KOZAN - Acarmantaş İlkokulu

Acarmantaş İlkokulu

Adres
ACARMANTAŞ MAH. ACARMANTAŞ MERKEZ KÜME EVLERİ ACARMANTAŞ ORTAOKULU A BLOK NO: 26 KOZAN / ADANA
Vizyon
Var olanla yetinen değil; gören, sorgulayan kişiliğini teknolojik donanımla, ders ve sınav başarısı ile süsleyen, geleceğimizi emanet edeceğimiz, biz de varız, buradayız diyen bireyler yetiştirmek.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin temel amaçlarını gerçekleştirmek adına okulumuzu bir kültür merkezi haline getirerek; geleneksel kalıpları kırmış, araştıran, sorgulayan, teknolojiye yatkın, başarma azmindeki ATATÜRK´ ün emanet bıraktığı çocuklarımızın geleceğini planlamak için çalışmak
Başarılar
Okulumuz 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında TEOG 1´de ilçe 10.´cusu, TEOG 2 de ilçe 8. çisi oldu. Kozan İlçemizde yapılan Kız Voleybol turnuvasında ilçe 1.´lik kupasını Kaymakamımız Avni ORAL´ın aldı.
Öğretim Şekli :Normal eğitim
Başlama saati: 08.00 Bitiş saati: 14.30
Okulumuz çoğunlukla klima ve bazı sınıflarda soba ile ısıtılıyor.
Köye saat başı dolmuş kalkmaktadır.
Köy
ilçeye uzaklık 15 km. İle uzaklık 80 km.